Back on Track Niskasuoja tarralla

Hyvin istuva niskasuoja. Keventää niskahihnan painetta. Voidaan käyttää suitsien tai riimun kanssa. Yksi koko, pituus 35cm.

Tuote lisätty
32.00 €

Bucas Dublin nailonriimu

Erittäin kevyt ja kestävä riimu, kuivuu nopeasti. Pehmusteet niskassa ja turvalla. Pikalukon rengas on muotoiltu niin, ettei se paina poskea.

Tuote lisätty
22.00 €

Bucas Dublin nailonriimu varsalle

Kevyt, pehmeä ja kestävä riimu varsalle. Säätömahdollisuus niskasta, leuan alta ja turvan päältä.

Tuote lisätty
20.00 €

Dy'on La Cence naru

TILAUSTUOTE
La Cense by Dyon Lunge Line Training with Removable Snap. Dyonin erittäin laadukas, pehmeä ja pitkä riimunnaru, jossa luonnonvalkoinen naru ja nahkavahvikkeet. Pitkä riimunnaru on suunnattu erityisesti hevosen maastakäsittelyyn ja -työskentelyyn sekä koulutukseen. Helppohoitoisessa riimunnarussa on pujottamalla irrotettava pistoolilukko, joten riimunnarun voi pujottaa/kiinnittää esim. suoraan naruriimuun kiinni. Riimunnarun pituus 3.7m ja halkaisija 20mm. Riimunnarun toinen pää on viimeistelty nahkahapsulla. Näyttävä ja käytännöllinen koulutusnaru, joka sopii käytettäväksi yhdessä esim. naruriimun kanssa.

Kuvasta poiketen mukana iso lukko, joka on irroitettavissa.

Tuote lisätty
35.90 €

Dy'on La Cence naruriimu

Dy'onin laadukas ja kestävä naruriimu. Turparemmin yläosa on pehmustettu vesipuhvelin nahalla. Väri luonnonvalkoinen.
Naruriimua käyttäessä muistathan, että turvallisuussyistä riimua ei saa jättää hevosen päähän karsinaan, tarhaan, tai laitumelle.

TILAUSTUOTE, toimitusaika 7-14vrk

Tuote lisätty
24.90 €

Eskadron Focus riimu pony

Nailonriimu, jossa säätö niskahihnassa vasemmalla puolella. Pehmusteet niskassa ja turvalla. Laadukkat rosterisoljet ja - renkaat. Tummansininen.

Focus sarjaan kuuluu myös fleeceloimi!

Tuote lisätty
30.00 €

Eskadron koiran panta ja talutin

Kaulapannan koot S= 34-38cm,   M= 41-48cm, puolikuristava ja säädettävä. Hihnan pituus 195cm. Molemmat 15mm leveää kestävä nylonia, pannassa neoprensisus. Hihna kaksinkertaista nylonia, kolme rengsta, joihin voi pikalukon kiinnittää.

Tuote lisätty
25.00 €

Eskadron Platinum Glossy riimu, cob

Satiinipintainen ylellinen riimu, jossa pehmusteet ja säätömahdollisuudet niskassa ja turvalla, pikalukko leuan alla. Metalliosat tummaa metallia.

Tuote lisätty
32.00 €

Eskadron Platinum riimu, pony

Tyylikäs riimu, jossa laadukkaat, tummat metalliosat. Turvassa ja niskassa pehmusteet ja säätö, pikalukko leuan alla. Koko P2.

Tuote lisätty
29.00 €

Eskadron Riimu Pony

Eskadronin Classic collection- riimu. Pehmustettu niska ja turpa.Säätö vasemmalla niskahihnassa ja turvalla. Laadukkaat rosterisoljet ja -renkaat. 

Tuote lisätty
29.00 €

Eskadron riimunaru

Tuote lisätty
12.00 €

Eskadron riimunaru paniikkilukolla

Väri musta

Tuote lisätty
12.00 €

Ketju riimunnaruun 60cm

Tuote lisätty
10.00 €

Mattes lampaankarvariimu

Mattesin laadukas, varmasti pehmeä lampaankarvariimu, jossa on 4 lampaankarvapalaa. Turparemmissa, niskahihnassa sekä poskissa on lampaankarvapehmusteet. Niskassa karvapehmuste on kahdessa osassa, jotta riimua saa tarvittaessa säädettyä. Säätö myös leuan alla. Leuan alta menevissä remmeissä ei ole lampaankarvaa.

Tämä on super riimu kuljetusmatkoille, ei hiosta ja hierrä, aito lampaankarva pysyy kuohkeana ja tekee ilmakerroksen hevosen ja nailonin väliin. Pehmusteet on konepestäviä Mattesin omalla pesuaineella.

Tuote lisätty
109.00 €
-20.90€ Nahkariimu W-jenkkiriimu

Nahkariimu W-jenkkiriimu

Säätö turvan päällä 20mm leveää nahkaa. Koko Cob.

Tuote lisätty
79.90 €
59.00 €
-5.00€ Nailonriimu

Nailonriimu

Nailonriimu, säätö niskan takana ja turvan alla.

Tuote lisätty
12.00 €
7.00 €