Charles Owen SP8 Plus Micromocka 57

Tuotekoodi: 0209012900

Turvallinen, tyylikäs ja laadukas mikrokuitukangas -pintainen Charles Owen SP8 Plus kypärä. Tutun AYR8 kaltainen, mutta kypärässä on aurinkolippa.  Kypärä on suunniteltu antamaan maksimaalisen suojan auringon häikäisyä vastaan, leveä ja iso lippa ei kuitenkaan peittämättä näkökenttää.

Kypärässä on irroitettava ja konepestävä, antibakteerinen sisävuori, keskellä verkkokankaan alla on 12 ilmastointikanavaa. Pehmeissä, keinonahkaisissa kiinnityshihnoissa on pehmustetut niskatuet, jotka mukautuvat niskaan tehden kypärästä istuvan ja vieläkin turvallisemman. Kestävä pikalukko on nopea avata ja sulkea.

Myymälässä koko 57 musta.

 

429.90 €
290.00 €

Charles Owen SP8 Plus

Charles Owenin  SP8 Plus kypärän uusi veriso SP8 kypärästä, jossa on irroitettava sisävuori. Entistä kiinteällä sisävuorella olevaa SP8 kypärää ei valmisteta enää.

SP8 Plus kypärissä on irroitettava sisus, johon on käytetty hopealankaa, joka tekee kypärästä antibakteerisen. Sisuksen voi pestä ja vaihtaa tarpeen tullen. 

Tämän matalaprofiilisen kypärän keskellä olevan verkkokankaan alla on 12 ilmastointikanavaa, jonka ansiosta kypärässä on erinomainen ilmanvaihto. Kuoren sivuosassa ja lipassa sijaitseva mikrokuitukangas on tyylikäs ja helppo puhdistaa. Vielä istuvamman ja turvallisemman kypärästä tekee pehmeät keinonahkaiset kiinnityshihnat, joissa on pehmustetut niskatuet. Kypärässä on kestävä muovinen pikalukko, joka on helppo ja nopea avata ja sulkea. 

Kuinka löytää sopivan kokoinen kypärä?

-Mittaa pehmeällä mittanauhalla pääsi ympärysmitta pään leveimmästä kohdasta, noin 2,5cm kulmakarvojen yläpuolelta, kiertäen korviesi yläpuolelta takaraivoon. Kypärän koko vastaa pään ypärysmittaa, esimerkiksi jos ympärysmitta on 55cm, niin kypärän koko on 55. Suosittelemme kuitenkin tulemaan myymäläämme sovittamaan kypäriä, jotta täydellinen koko löytyy.

Kypärän ylläpito:

Kypärän pitkäikäisyyteen ja turvallisuuteen suosittelemme, että kypärää pidetään sen mukana tulleessa pussissa, jotta se ei naarmuunnu. Kypärän kuoren huolto on myös yhtä tärkeää, kuin sisäosan pesu. Kuoren ylläpitoon löydät puhdistusaineita myymälästämme.

Varmasti turvallinen!

Suurin osa Charles Owenin kypärien kuorista valmistetaan hiilikuidusta. Isku kypärään luo pintaan repeämän, joka hidastaa nykäisyä niskassa. Kuoren alla on turvatäyte, jossa on käytetty korkealaatuista laajentunutta polystyreeniä. Polystyreeni täyte on tehty tuhansista pienistä helmistä, jotka ovat täynnä ilmakuplia. Iskun tapahtuessa kypärän täyte vaimentaa iskun voimaa, joten iskusta ei pääse tapahtumaan vastapalloliikettä. Kypärän sisävuori on valmistettu kankaasta ja vaahtomuovista, joka muotoutuu ajan kanssa käyttäjän päähän tehden kypärästä pehmeän ja hyvin istuvan kypärän.

Kypärä tulee uusia aina, jos se on vahingoittunut. Turvatäytteen vahinkoja ei pysty yleensä havaita, jos se on vahingoittunut. Kypärä ei enää suojaa siitä kohdasta minne on aikaisemmin iskun saanut. Vaikka kypärä ei olisi tiedettävästi vahingoittunut, tulisi se silti uusia joka kolmas vuosi.