Back on Track pohjalliset koko 42

Welltex-kankaaseen sulautettu keramiikka heijastaa ruumiinlämpöä takaisin infrapuna-aaltoina - energiamuoto joka lisää hyvinvointia suojan alaisella alueella. Lihakseen heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja lisää verenkiertoa jolloin palutuminen nopeutuu

Tuote lisätty
9.00 €
-50% CW Jodhpurit Vetoketjulla, koko 40

CW Jodhpurit Vetoketjulla, koko 40

Vetoketjulliset jodhpurit. Vetoketjun molemmin puolin joustot. Pehmustettu varren reuna takana estää hiertämisen. Pitävä kumipohja. Portugalilaista nahkaa, väri musta.

Tuote lisätty
109.00 €
54.50 €
-50% Jodhpurit, Sergio Grasso Venezia, koko 38

Jodhpurit, Sergio Grasso Venezia, koko 38

Laadukkaat italialaiset jodhpurit. Nauhat edessä tuovat säätövaraa. Takana vetoketju ja neppari helpottavat jalkaan laittamista. Pitävä kumipohja jossa kannassa Shock absorber -geelivaimennus.

Musta.

Tuote lisätty
195.00 €
97.50 €

Mattes, lampaankarvapohjalliset

Lämpimät pohjalliset aitoa lampaankarvaa.

Tuote lisätty
12.00 €
-50% Mountain Horse Active Winter Paddock

Mountain Horse Active Winter Paddock

Lämpimät, karvavuorilliset, nahkaiset talviratsastuskengät, jotka sopivat käyttömukavuuden puolesta hyvin myös tallikengiksi.

Kenkä on aitoa nahkaa, vuorin ja nahan välissä on vedenpitävä kalvo. Ratsastuskengän sisäosa on vuorattu tekoturkiksella, joka tuntuu mukavalta ja lämpimältä jalassa. Pohjallinen on suunniteltu pitämään jalat hyvin lämpiminä, ilman että kenkään on tarvinnut lisätä liikaa painoa, eli kenkä on myös kevyt käyttää. Käyttömukavuutta lisää sivuilla olevat joustavat resorit, joiden ansiosta kenkä on napakka ja tukeva nilkan kohdasta. Vahva ja kestävä YKK: n vetoketju kengän etuosassa mahdollistaa kengän helpon pukemisen.

Kenkä on vedenpitävä, joten lumisessa tai sateisessakaan säässä työskentely ei haittaa, sillä jalat pysyvät kuivina, tämän kengän pohja ei mene liukkaaksi kylmemmälläkään säällä. Kantapään iskunvaimennus ja pohjallisen muotoilu vähentävät jalkoihin, polviin ja selkään kohdistuvaa rasitusta. Pohjan sisälle on rakennettu teräksinen tuki, joka lisää kengän tukevuutta, koska kenkä ei taivu keskeltä pohjasta käveltäessä. Kenkien sivuilla ylhäällä on turvallisuutta lisäämässä heijastimet.

 

Tuote lisätty
99.00 €
49.50 €
-50% Mountain Horse Protective Jodhpur, myös junior koot

Mountain Horse Protective Jodhpur, myös junior koot

Täyttää Rasvanahkaiset turvakengät Mountain Horselta tallitöihin ja ratsastukseen. Kärjessä metallisuoja ja myös kengän pohja täyttää turvakenkien EU vaatimukset (EN 345. Hyvän pohjamuotoilun ansiosta kenkä on erittäin mukava jalassa.

Tuote lisätty
109.00 €
54.50 €
-50% Mountain Horse Stable Jodhpur , myös juniorkoot

Mountain Horse Stable Jodhpur , myös juniorkoot

Ratsastuskengät erittäin kestävää nahkaa. Kosteutta imevä vuori ja kantavahvike sekä ergonominen, irroitettava sisäpohja. Varren sivuissa kestävät resorit. Kantapäässä miellyttävä iskunvaimennus sekä pohjassa teräksinen kaarrostuki, joka antaa tukea ja vakautta.

Tuote lisätty
99.00 €
49.50 €
-50% Mountain Horse, Groom It

Mountain Horse, Groom It

Joka sään kenkä tallille ja ratsastukseen. Vedenpitävä, kuminen jalkaosa, lämmin karvavuori. Tarranauhakiinnitys. Reilua kokoa. Koot 28 ja 29.

Tuote lisätty
59.00 €
29.50 €