Back on Track pohjalliset koko 42

Welltex-kankaaseen sulautettu keramiikka heijastaa ruumiinlämpöä takaisin infrapuna-aaltoina - energiamuoto joka lisää hyvinvointia suojan alaisella alueella. Lihakseen heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja lisää verenkiertoa jolloin palutuminen nopeutuu

Tuote lisätty
9.00 €

CW Jodhpurit Vetoketjulla

Vetoketjulliset jodhpurit. Vetoketjun molemmin puolin joustot. Pehmustettu varren reuna takana estää hiertämisen. Pitävä kumipohja. Portugalilaista nahkaa, väri musta.

Tuote lisätty
109.00 €
-30% Jodhpurit, Cavallo Pallas Sport , koko 4,5 musta

Jodhpurit, Cavallo Pallas Sport , koko 4,5 musta

Kaunismalliset jodhpurit, joustoilla ja etu-vetoketjulla. Pehmeää vasikannahkaa, pitävä pohja, antibakteerinen pohjallinen.

Tuote lisätty
195.00 €
136.50 €

Jodhpurit, QHP Manilla, koot 34 ja 39

Nahkajodhpurit vetoketjulla, musta.

Tuote lisätty
65.00 €

Jodhpurit, QHP Toulouse

Klassiset jodhpurit elastisilla nauhoilla. Takana olevan vetoketjun ansiosta helppo ja nopea laittaa jalkaan. Pehmeää ja mukavaa nahkaa. Valmistetaan mustana ja ruskeana.

Tuote lisätty
98.00 €
-30% Jodhpurit, Sergio Grasso Venezia, koko 38

Jodhpurit, Sergio Grasso Venezia, koko 38

Laadukkaat italialaiset jodhpurit. Nauhat edessä tuovat säätövaraa. Takana vetoketju ja neppari helpottavat jalkaan laittamista. Pitävä kumipohja jossa kannassa Shock absorber -geelivaimennus.

Musta.

Tuote lisätty
195.00 €
136.50 €
-10.95€ Kingsland Gomeisa naisten tennarit, koko 39

Kingsland Gomeisa naisten tennarit, koko 39

Sporttisen raikkaat Kingslandin tennarit naisille. Väri tummansininen, reunassa pieni kruunu ja hopealla kaunokirjaimilla KL, sekä paljettikoristeinen raita. Pienehköä kokoa.

Tuote lisätty
59.95 €
49.00 €

Mattes, lampaankarvapohjalliset

Lämpimät pohjalliset aitoa lampaankarvaa.

Tuote lisätty
12.00 €

Mountain Horse Active Winter Paddock

Lämpimät, karvavuorilliset talviratsastuskengät, jotka sopivat käyttömukavuuden puolesta hyvin myös tallikengiksi.

Ratsastuskengän sisäosa on vuorattu tekoturkiksella, joka tuntuu mukavalta ja lämpimältä jalassa. Pohjallinen on suunniteltu pitämään jalat hyvin lämpiminä, ilman että kenkään on tarvinnut lisätä liikaa painoa, eli kenkä on myös kevyt käyttää. Käyttömukavuutta lisää sivuilla olevat joustavat resorit, joiden ansiosta kenkä on napakka ja tukeva nilkan kohdasta. Vahva ja kestävä YKK: n vetoketju kengän etuosassa mahdollistaa kengän helpon pukemisen.

Jalkaosa on vedenpitävää, joten lumisessa tai sateisessakaan säässä työskentely ei haittaa, sillä jalat pysyvät kuivina, tämän kengän pohja ei mene liukkaaksi kylmemmälläkään säällä. Kantapään iskunvaimennus ja pohjallisen muotoilu vähentävät jalkoihin, polviin ja selkään kohdistuvaa rasitusta. Pohjan sisälle on rakennettu teräksinen tuki, joka lisää kengän tukevuutta, koska kenkä ei taivu keskeltä pohjasta käveltäessä. Kenkien takaosassa on turvallisuutta lisäämässä heijastimet.

 

Tuote lisätty
99.00 €

Mountain Horse pohjalliset

Tuote lisätty
12.00 €
-50.00€ Mountain Horse Spring River Loafer

Mountain Horse Spring River Loafer

Kauniit ja käytännölliset, vedenpitävät kengät tallille ja vapaa-ajalle. Rasvanahkaa, vuori antibakteerista ja hyvin hengittävää bambua. ShockX Advanced- teknologia pohjassa vaimentaa iskuja. Pitävä pohja.

Tuote lisätty
149.00 €
99.00 €

Mountain Horse Stable Jodhpur , myös juniorkoot

Ratsastuskengät erittäin kestävää nahkaa. Kosteutta imevä vuori ja kantavahvike sekä ergonominen, irroitettava sisäpohja. Varren sivuissa kestävät resorit. Kantapäässä miellyttävä iskunvaimennus sekä pohjassa teräksinen kaarrostuki, joka antaa tukea ja vakautta.

Tuote lisätty
99.00 €
-20.00€ Mountain Horse, Groom It

Mountain Horse, Groom It

Joka sään kenkä tallille ja ratsastukseen. Vedenpitävä, kuminen jalkaosa, lämmin karvavuori. Tarranauhakiinnitys. Reilua kokoa. Koot 28 ja 29.

Tuote lisätty
59.00 €
39.00 €

Mountain Rider Classic

Tukeva nahkakenkä nauhalla, joka on erityisen mukava jalassa ergonomisen muotoilun, sekä korossa olevan iskunvaimennus (IPS) järjestelmän vuoksi. Ratsastukseen, tallikäyttöön tai vapaa-aikaan.

Tuote lisätty
149.00 €

Protective Jodhpur, Mountain Horse, myös junior koot

Täyttää Rasvanahkaiset turvakengät Mountain Horselta tallitöihin ja ratsastukseen. Kärjessä metallisuoja ja myös kengän pohja täyttää turvakenkien EU vaatimukset (EN 345. Hyvän pohjamuotoilun ansiosta kenkä on erittäin mukava jalassa.

Tuote lisätty
109.00 €