NAF Super Flex 800g

Tuotekoodi: 5032410014518

Sisältää yhdistelmän glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, MSM:a ja hyaluronihappoa täydennettynä antioksidanteilla.

Ei varoaikaa, voidaan käyttää kilpailukaudella.

 

65.00 €

Sisältää sidekudosten rakennusaineita kuten glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, glutamiiniä ja luonnon antioksidantteja. Suositellaan käytettäväksi ehkäisemään mahdollisia nivelongelmia sekä tukemaan jo syntyneiden vaurioiden paranemisprosessia.

Monet pienet venähdykset ja traumat ovat osa jokapäiväistä valmennusta. Monesti ne ovat piileviä ja jäävät huomaamatta. Elleivät hevosen omat puolustusmekanismit kykene niitä korjaamaan pienetkin venähdykset voivat muuttua ikäviksi ongelmiksi kuten jännevaivoiksi ja niveljäykkyydeksi. 

Sulfaatit ja glukosamiinit ovat rustoa suojaavia yhdisteitä ja olennainen osa nivelrustoa. Rusto on herkimmin vaurioituva osa nivelestä niveleen kohdistuvaa painetta lisättäessä. Tämän vuoksi on tärkeää, että ruston uusiutumista pyritään tukemaan myös ruokinnalla. Ruston sulfaatteja esiintyy myös terveessä nivelnesteessä, jonka olemassaolo on tärkeää nivelten eheydelle. 

NAF Superflex:iä suositellaan käytettäväksi ehkäisemään mahdollisia nivelongelmia sekä tukemaan jo syntyneiden vaurioiden paranemisprosessia. Niveltulehdukset ovat myös monen ikääntyvän hevosen ongelma. Tämän vuoksi NAF Superflex:iä suositellaan myös vanhemmille hevosille, joiden rustojen sileät pinnat muuttuvat rosoisiksi ikääntymisen edetessä ja rustopintojen välillä kasvava kitka saattaa aiheuttaa niveltulehduksia.

Käyttöohjeet: Aloitusannos 3-10pv:n ajan 25g/pv, ylläpitoannostus 13g/pv. Matala ylläpitoannostus 8g/pv.

Koostumus:

Glukosamiini, metyylisulfonyylimetaani (MSM), kondroitiinisulfaatti, hyaluronihappo, kasviperäiset sivutuotteet, vehnäproteiini, rapsiöljy.

Vaikuttavien aineiden pitoisuudet / 13g:

Glukosamiinisulfaatti  5000mg

MSM 5000mg

Antioksidantit (kasvipohjaiset) 2200mg

Kondroitiinisulfaatti 12mg

Hyaluronihappo 12mg 12mg

 

EI varoaikaa, voidaan käyttää myös kilpailukaudella.