Testikuolain Spenger Novo Contact kolmipala

Tuotekoodi: 40256-testi

Testikuolaimen saat kokeiltavaksi viikon ajaksi 10 € hintaan/ kuolain.

Huomioithan, että asiakas maksaa itse postikulut myös palautuksen osalta, sovituskuolaimen palauttaminen ei ole asiakaspalautus.

10.00 €

Sprengerin hellä, silti tehokas ja tarkka kolmipala. Kuolaimen suuosa on Sprengerin patentoitu Sensogan. Kuolainrenkaat ruostumatonta terästä. Paksuus 16 mm ja renkaiden halkaisija 70mm.

Sprenger Novocontact – uusi innovatiivinen kuolainsarja, jossa kuolaimen uusi uniikki muotoilu yhdistyy hellään ja hevoselle miellyttävään kuolaimeen tuoden kuitenkin, tarpeen niin vaatiessa, intensiivisemmän vaikutuksen. Kuolaimen täysin uusi ovaali muoto antaa kuolaimelle perinteistä nivel- tai kolmipalakuolainta laajemman kontaktipinnan kieleen, jolloin paine kohdistuu hellästi isommalle alueelle. Kun voimakkaampi ohjasapu on tarpeen, kuolaimen muodon vaikutus tehostuu ja kieleen kohdistuva paine muuttuu kapeammaksi ja siten intensiivisemmäksi. Perinteiseen nivelkuolaimeen verrattuna tässä kuolaimessa ei juuri ole kieleen nivelestä kodistuvaa pistemäistä tai nipistävää vaikutusta.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Veredus Super Sheen Karvankiilloke

Suosittu karvankilloke Bio Care- sarjasta. Tekee karvasta ja jouhista kiiltävän ja helppohoitoiset. Vaikutus kestää jopa 15 vuorokautta. Ei sisällä synteettisiä aineita, esim silikonia. 

Tuote lisätty
19.90 €