Bemer Horse set

Vähän käytetty.

BEMER Horse-Set koostuu loimesta, kätevistä jalkasuojista, joissa on pestävät sisävuoret, sekä monista hienoista yksityiskohdista. Loimi on tarkoitettu koko kehon laaja-alaiseen hoitoon. Horse-Setin mukana tulevat oikean ja vasemman jalan suojat ovat todella hyödylliset paikallisiin hoitoihin. Niissä on integroitu akku ja signaalin ohjausyksikkö ja ne sopivat niin etu- kuin takajalkoihinkin. Ne tuottavat vahvemman, paikalliseen käyttöön kohdistetun signaalikentän. Mukana BEMER Horse-Setissä on myös kätevä kantolaukku ja Y-johdollinen laturi, jota voidaan käyttää kahden ohjausyksikön lataukseen samanaikaisesti - sekä sarja kansainvälisiä adaptereita.

Tuote lisätty
2 900.00 €
-5.00€ Hikiviila metallia

Hikiviila metallia

Metallinen, sileä hikiviila hevosen kuivaamiseen.

Tuote lisätty
15.00 €
10.00 €
-1.60€ Hikiviila, musta

Hikiviila, musta

Tuote lisätty
5.50 €
3.90 €
-9.90€ Kevin Bacon's Hoof Solutions

Kevin Bacon's Hoof Solutions

Tehokas ja nopea hoito sädemätään.

Luonnontuote. Lisätään anturaan ja säteeseen. Ylläpitoannos 1 käyttökerta/viikko: hoitaa ja estää sarveisen pahentumista. Todettu olevan erittäin tehokas sädemädän hoidossa: 1 käyttökerta/ joka toinen päivä. Ennaltaehkäisevänä hoitona voidaan lisätä jokaisen kengityksen yhteydessä. Hoof Solution vähentää valkoviivantautia (White Line Disease).

KÄYTTÖOHJEET: Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Käytetään vain ulkoisesti. Pidä tuote poissa lasten ulottuvilta. Säilytys huoneenlämmössä. SISÄLTÄÄ: glukoosia, fruktoosia, kuparisuolaa, etikkahappoa, vettä.

Tuote lisätty
29.90 €
20.00 €
-1.90€ Kumisuka Sprenger

Kumisuka Sprenger

Tuote lisätty
4.80 €
2.90 €
-1.10€ Kumisuka, pieni

Kumisuka, pieni

Pieni kumisuka, pehmeä ja joustava, perusharjauksen lisäksi hyvä harja esim karvanlähtöaikaan, tai hevosen hierontaan. Materiaali kumisekoitetta.

Musta

Tuote lisätty
3.00 €
1.90 €

Letityskampa Sprenger

Sprengerin muovinen letityskampa, punainen.

Tuote lisätty
1.50 €
-1.50€ Muovisuka Premium

Muovisuka Premium

Kovaa muovia. Sopii paksumpi karvaisen sukimiseen ja karvanlähtöä nopeuttamaan.

Tuote lisätty
2.50 €
1.00 €
-2.00€ Pehmeä suti suojapurkilla

Pehmeä suti suojapurkilla

Pehmeä pensseli varusteöljyn ja kaviorasvan/ -öljyn levittämiseen. Purkisa suti säilyy sotkematta. Musta.

Tuote lisätty
5.00 €
3.00 €
-6.40€ Stassek Equilux pikapuhdistusaine

Stassek Equilux pikapuhdistusaine

Nopeaan puhdistukseen - ihanteellinen erityisesti kimoille ja vaaleille hevosille.

Equilux pikapuhdistusaine on ainutlaatuinen hoitotuote. Se mahdollistaa hevosen pesun ilman vettä vaivattomasti muutamassa minuutissa. Myös ikävät keltaiset tahrat irtoavat helposti Equiluxin avulla. Equilux kuivuu nopeasti, se on hajuton eikä tahraa. Sen aktiiviset ainesosat poistavat lian ja jättävät kauniin kiiltävän pinnan karvalle. Tämän lisäksi karva pysyy likaa hylkivänä jonkin aikaa. Equilux on täysin myrkytön ja iho-ystävällinen.

Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä. Equilux pikapuhdistusaine on valmis käytettäväksi sellaisenaan. Suihkuta tai levitä sienellä kuivalle iholle. Vaikeat tahrat saattavat vaatia toisen hoitokerran. Kuivaa, harjaa ja tahra on poissa. 

Tuote lisätty
16.00 €
9.60 €
-5.60€ Stassek Equimousse 750ml, pikapuhdistusvaahto

Stassek Equimousse 750ml, pikapuhdistusvaahto

Stassek Equimousse on nopea ja helppokäyttöinen vaahtoava pikapuhdistaja spraypullossa. Hiero vaahtoa kostealle karvalle ja huuhtele.

Oliivinöljyuute rauhoittaa ihoa, parantaen karvan ja jouhien luontaista rakennetta ja vähentää ihoärsytystä. Turkinpunaöljy sisältää luontaisia hiusöljyjä ja estävät jouhia takkuuntumasta. Luonnolliset silkkiproteiinit luovat jokaisen jouhen päälle suojaavan kerroksen ja saavat aikaan luonnollisen kiillon. Helpottaa harjan ja hännän kampaamista ja tuuhentaa niitä. 

Hajuton. Dopingvapaa.

 

Tuote lisätty
14.00 €
8.40 €

Veredus Sanix hoitosuihke

Hännän ja harjan kutinaan ja hilseilyyn hoitosuihke. 

Varoaika 96h.

Tuote lisätty
24.50 €
-10.50€ William Leistner puulaatikko

William Leistner puulaatikko

Tyylikäs puinen laatikko. Ei sisällä harjoja.

William Leistner on perheyritys, jolla on pitkät perinteet, yitystä johtaa nyt neljäs sukupolvi.
Alkuvuodesta 1882 liiketoiminta on perustunut eläinten karvapeitteen hoitoon tarkoitettujen harjojen valmistukseen. Viimeisen vuosikymmenen aikana yritys on erikoistunut harjauksiin hevosten hoidossa. Tuloksena on laaja kokoelma - ylellisiä ja laadukkaita luonnonharjoja.

Tuote lisätty
21.00 €
10.50 €