Prestige Leather Care Kit

Tuotekoodi: 17120017

Prestigen laadukas hoitoainesetti sisältää nestemäisen cleanerin, balsamin, öljyn ja sienen. Kehitetty erityisesti Prestigen satuloiden hoitoon. Kaikki tarvittavat tuotteet nahkavarusteidesi huoltoon!

69.00 €

Setti sisältää kolme tuotetta:

Prestige Leather Cleaner 220ml. Prestigen laadukas nestemäinen nahkasaippua, joka säilyttää nahan oman kimmoisuuden, kiillon ja värin. Kehitetty erityisesti Prestigen satuloille ja muille laadukkaille nahkavarusteille. 

Prestige Leather Balsam 250ml. Prestigen laadukas luonnollisista ainesosista valmistettu nahkabalsami, kosteuttaa ja puhdistaa nahkaa, suojaa kosteudelta ja elvyttää nahan luonnollista väriä sekä tekee nahan pinnasta pitävämmän ja säänkestävämmän. Kehitetty erityisesti Prestigen satuloille ja muille laadukkaille nahkavarusteille.

Prestige Leather Oil 220ml. Prestigen laadukas nahkaöljy, suojaa ja kosteuttaa, tehden nahasta pehmeän ja taipuisan. Nahkaöljy myös suojaa kosteudelta ja tuo esiin nahan luonnollista väriä sekä tekee pinnasta pitävämmän. Kehitetty erityisesti Prestigen satuloille ja muille laadukkaille nahkavarusteille.