Prestige Leather Cleaner Nahkasaippua

Tuotekoodi: 17120025

Prestige Nahkasaippua Leather Cleaner 300ml. Prestigen erittäin laadukas ja tehokas, nestemäinen nahkasaippua, joka on kehitetty erityisesti korkealaatuisten nahkatuotteiden puhdistukseen. Prestigen saippua säilyttää nahan omaa kimmoisuutta, kiiltoa ja väriä sekä parantaa nahan hengittävyyttä. Kehitetty erityisesti Prestigen satuloille ja muille erityistä hoitoa vaativille nahkavarusteille. 
Pakkauskoko: 300ml 
Käyttöohje: Levitä nahkasaippuaa pyörivin liikkein kostealla puuvillaliinalla. Säännöllinen satulan pesu esimerkiksi 1-2 kertaa kuukaudessa ehkäisee pinttyneen lian, hien ja rasvan tarttumista satulaan ja pitää näin satulan hyväkuntoisena pidempään.

 

Yleensä laadukkaimmat nahkavarusteet käsitellään ja värjätään korkealaatuisilla, kasviperäisillä ja ympäristöystävällisillä käsittelyaineilla. Tästä syystä myös niiden hoito vaatii käyttäjältä erityistä huolenpitoa. Säännöllisesti hyvin hoidettu nahka pysyy kauniina ja kestää käyttöä pidempään. Nahanhoitoaineissa on paljon laatueroja, joten valitse aina laadukkaimmat nahanhoitoaineet. Parhaimman lopputuloksen saat käyttämällä nahkavarustemerkin omia nahanhoitotuotteita ja/tai saman nahkatuotesarjan nahanhoitoaineita.

21.50 €

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Turvajalustimen kumirengas

Kestävä kumirengas turvajalustimeen. Myydään pareittain. Väri musta.

Tuote lisätty
3.90 €