NAF Oestress jauhe

Tuotekoodi: O89500

Jauhemainen yrttipohjainen valmiste tasoittamaan tammojen käyttäytymistä.

Ei varoaikaa, voidaan käyttää myös kilpailukaudella.

44.50 €

Kehitetty tammoille, jotka kärsivät vuodenajoista aiheutuvista hormonitasapainon vaihteluista. Oestressin antamat positiviiset tulokset ovat olleet erittäin hyviä -- ristiriidaton, tasaisen temperamenttinen ja onnellisempi tamma.

Tammat ovat alttiita hormonitasapainon häiriöille. Tämä saattaa ilmetä monin tavoin: heikot suoritukset, liikkeiden rajoittuneisuus, yliherkkyys kosketukselle, mielialan vaihtelut jne. Hormonilääkityksen avulla on mahdollista taistella näitä ongelmia vastaan. Hormonilääkitys on kuitenkin kaukana ideaalista ja soveltuu vain lyhyempi aikaiseen käyttöön. Luonnollisempi apu voidaan löytää ruokinnasta. 

Luonnossa villihevosten ravintoon kuuluivat lukuisat yrttikasvit, joista tammat saattoivat muodostaa tärkeän osan omaa ruokavalioonsa. Tämä ei valitettavasti ole enää mahdollista nykyisillä laidunmailla, ja tällöin laidunmaiden puutteet täytyy korvata ruokinnan avulla. 

NAF Oestress on yrttiseos ja sisältää lukuisia luonnon antioksidantteja, glutationia, vitamiineja, mineraaleja, karotenoideja, bioflavonoideja ja hivenaineita, jotka ovat valittu tukemaan hormonitasapainon säätelyä.