Charles Owen AYR8 Plus Leather Look Piping 401

Tuotekoodi: co401

Turvallinen, tyylikäs ja laadukas tuunattu Leather Look -pintainen Charles Owen AYR8 Plus kypärä. Keskiosassa Piping -tuunausnauha; 401 gold. Kypärän pinta on helppohoitoista ja tyylikästä keinonahkaa (leather look). 

Kypärässä on irroitettava ja konepestävä, antibakteerinen sisävuori, keskellä verkkokankaan alla on 12 ilmastointikanavaa. Pehmeissä, keinonahkaisissa kiinnityshihnoissa on pehmustetut niskatuet, jotka mukautuvat niskaan tehden kypärästä istuvan ja vieläkin turvallisemman. Kestävä pikalukko on nopea avata ja sulkea. 

TILAUSTUOTE, toimitusaika 1-6 viikkoa

 

459.00 €

Charles Owen AYR8 Plus

Charles Owenin  AYR8 kypärän uusi veriso AYR8 Plus kypärästä, jossa on irroitettava sisävuori. Entistä kiinteällä sisävuorella olevaa AYR8 kypärää ei valmisteta enää.

AYR8 Plus kypärissä on irroitettava sisus, johon on käytetty hopealankaa, joka tekee kypärästä antibakteerisen. Sisuksen voi pestä ja vaihtaa tarpeen tullen. 

Tämän matalaprofiilisen kypärän keskellä olevan verkkokankaan alla on 12 ilmastointikanavaa, jonka ansiosta kypärässä on erinomainen ilmanvaihto. Kuoren sivuosassa ja lipassa sijaitseva keinonahka on todella tyylikäs ja helppo puhdistaa. Vielä istuvamman ja turvallisemman kypärästä tekee pehmeät keinonahkaiset kiinnityshihnat, joissa on pehmustetut niskatuet. Kypärässä on kestävä muovinen pikalukko, joka on helppo ja nopea avata ja sulkea. Kypärää saa tuunattua useilla eri vaihtoehdoilla.

Kokovaihtoehdot:

Normaali: kypärämallin kokovaihtoehdot 52-65

Round: Round malli on normaalia pyöreämpi malli. Kokovaihtoehdot ovat R56, R57, R58 ja R59.

AYR8 Plus kypärä saatavana näissä eri värissä (saatavilla myös eri koristuksilla, mm. piping ja trim):

-Black, musta leather look, mustalla verkolla ja mustalla keskiosalla.

-Black/Silver, musta leather look, mustalla verkolla ja hopeisella keskiosalla.

-Black/Gold, musta leather look, mustalla verkolla ja kultaisella keskiosalla.

-Brown, ruskea leather look, ruskealla verkolla ja ruskealla keskiosalla.

-Brown/Gold, ruskea leather look, ruskealla verkolla ja kultaisella keskiosalla.

-Blue, sininen leather look, sininen verkko ja sininen keskiosa.

-Blue/Silver, sininen leather look, sininen verkko ja hopea keskiosa.

-Graphite/Silver, harmaa leather look, harmaa verkko ja hopea keskiosa.

Kuinka löytää sopivan kokoinen kypärä?

-Mittaa pehmeällä mittanauhalla pääsi ympärysmitta pään leveimmästä kohdasta, noin 2,5cm kulmakarvojen yläpuolelta, kiertäen korviesi yläpuolelta takaraivoon. Kypärän koko vastaa pään ypärysmittaa, esimerkiksi jos ympärysmitta on 55cm, niin kypärän koko on 55. Suosittelemme kuitenkin tulemaan myymäläämme sovittamaan kypäriä, jotta täydellinen koko löytyy.

Kypärän ylläpito:

Kypärän pitkäikäisyyteen ja turvallisuuteen suosittelemme, että kypärää pidetään sen mukana tulleessa pussissa, jotta se ei naarmuunnu. Kypärän kuoren huolto on myös yhtä tärkeää, kuin sisäosan pesu. Kuoren ylläpitoon löydät puhdistusaineita myymälästämme.

Varmasti turvallinen!

Suurin osa Charles Owenin kypärien kuorista valmistetaan hiilikuidusta. Isku kypärään luo pintaan repeämän, joka hidastaa nykäisyä niskassa. Kuoren alla on turvatäyte, jossa on käytetty korkealaatuista laajentunutta polystyreeniä. Polystyreeni täyte on tehty tuhansista pienistä helmistä, jotka ovat täynnä ilmakuplia. Iskun tapahtuessa kypärän täyte vaimentaa iskun voimaa, joten iskusta ei pääse tapahtumaan vastapalloliikettä. Kypärän sisävuori on valmistettu kankaasta ja vaahtomuovista, joka muotoutuu ajan kanssa käyttäjän päähän tehden kypärästä pehmeän ja hyvin istuvan kypärän.

Kypärä tulee uusia aina, jos se on vahingoittunut. Turvatäytteen vahinkoja ei pysty yleensä havaita, jos se on vahingoittunut. Kypärä ei enää suojaa siitä kohdasta minne on aikaisemmin iskun saanut. Vaikka kypärä ei olisi tiedettävästi vahingoittunut, tulisi se silti uusia joka kolmas vuosi.