Mountain Horse Supreme High Rider koko 37 R/R

Tuotekoodi: 01344

Mountain Horse Supreme High Rider estesaappaat.

Saappaat on valmistettu erittäin pehmeästä ja taipuisasta nahasta. Saappaassa ainutlaatuinen Z-muotoinen Serratech-flex MST pitkälle kehitelty teräsvarsi, joka mahdollistaa optimaalisen vakauden ja iskunvaimennuksen. Saapas tukee erinomaisesti jalkaa estämättä liikaa liikkuvuutta. Edessä nilkan kohdalla on nyörit, jotka on säädeltävissä tehden saappaasta yksilöllisemmin istuvan ja helpottaen kantapään alas painamista samalla tukien jalkaa.

Saappaassa on YKK-vetoketju piilossa takana vetoketjun mittaisten pienien suojareunojen takana, jotka suojaavat satulaasi vetoketjun aiheuttamilta naarmuilta. Vetoketjun yläpäässä on painonapillinen pieni läppä.

Ergonomisesti muotoiltu pehmeä ja irroitettava EVA-pohjallinen. Kanta- ja päkiäosalla Gel Tech™ iskunvaimennusjärjestelmä, joka vähentää jalan rasitusta kävellessä ja esim kentän laidalla seistessä. Supreme saappaan ulkopohjassa on uria, jotka mahdollistavat paremman tuntuman jalustimeen.

Mountain Horse Supreme High Rider saappaassa on kauniita yksityiskohtia. Saappaan ulkosyrjällä ylhäällä on nahkainen mountain horsen logo ja kengän kärjessä vaakasuorassa on nahkasta tehty kaunis pieni kuvio.

Väri musta.

429.00 €
214.50 €