Cavalor Bronchix Pulmo 6 x 60ml

Tuotekoodi: CBP

Cavalor® Bronchix Pulmo avaa hengitysteitä ja tukee keuhkojen elastisuutta ja kimmoisuutta korkean intensiteetin harjoittelun ja kilpailun aikana.

Huonosti toimiva hengityselimistö on yleinen syy, miksi urheiluhevoset eivät aina pysty suorittamaan optimaalisella tasolla. Erinomaisen suorituskyvyn saavuttamiseksi tehokkaasti kulkeutuva happi on ratkaisevan tärkeää. Cavalor® Bronchix Pulmo on suunniteltu optimaaliseen keuhkojen ja hengitysteiden tukemiseen. Se parantaa verisuonten kimmoisuutta ja joustavuutta sekä helpottaa hengitystä.

TILAUSTUOTE

125.00 €

Raskas fyysinen rasitus kuormittaa hengityselimiä ja maksimoi hapensaannin tarpeen. Keuhkoja pitkin virtaavan veren lisääntynyt paine voi rasittaa keuhkojen ilmapusseja. Cavalor® Bronchix Pulmo sisältää tasapainoisen sekoituksen eteerisiä öljyjä, joilla on synergistinen hyödyllinen vaikutus hengitysteihin ja jotka tukevat keuhkojen elastisuutta.

Cavalor® Bronchix Pulmossa oleva Daucus carota (porkkana) vahvistaa kapillaarien seinämiä ja yhdessä Allium sativumin (valkosipuli) ja Cupressuksen (sypressi) kanssa alentaa verenpainetta ja tukee keuhkojen kimmoisuutta ja joustavuutta.

Citrus aurantiifolia (limetti), Eucalyptus globulus Labil (kuume-eukalyptus), Cupressus (sypressi) ja Glycyrrhiza glabra (lakritsikasvi) puhdistavat limaa hengitysteistä, tukevat hengitystä ja neutraloivat vapaita radikaaleja.

Bronchix_Pulmo_sisaeltoe

KÄYTTÖOHJE
Optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme aloittamaan Cavalor® Bronchix Pulmo -valmisteen käytön 16 päivää ennen erittäin rankkaa rasitusta (esim. kilpailut), vähintään 6 päivää aikaisemmin.

Annostelu: ​

  • 20ml (1/3 tuubia) päivässä 15 (tai 5) päivän ajan
  • suoritusta edeltävänä päivänä 30ml
  • suorituspäivän aamuna (tai ed. iltana) 30ml.

Maksimiannos: 60ml / vrk

Pitkäaikaiseen tai toistuvaan käyttöön Cavalor Bronchix Pulmo on saatavana myös nestemäisenä versiona 1 litran pullossa. Pitoisuus ja annostelu pysyvät samana.