Prestige X-Helen FS K D 17/34

Tuotekoodi: 07200219

Uudenveroinen, ollut testisatulana.

Vuokrahinta 199e/kk

Satula on suunniteltu saksanmestarin Helen Langehanenbergin kanssa. Tämä kyseinen satula on K, monoflap, eli yksisiipinen

Satulan rungon muotoilu on ainutlaatuinen, joten siinä on erityisen miellyttävää ja pehmeää istua. Istuin on syvä ja ratsastaja pääsee hyvin lähelle hevosta, FS istuin on hieman leveämpi ja helpottaa ratsastajan istumista, satularunko on X-technologian "very deep and flexible".. Istuimen muotoilu ja korkea takakaari tukevat hyvin ratsastajan "suoraa" istuntaa, joten ratsastaja ei pääse nojaamaan liiaksi taaksepäin. Tässä mallissa on erityisesti naisten anatomialle suunniteltuna kolme läpi satulan rungon integroitua iskunvaimennuspehmustetta, kaksi istuinluiden alla ja toinen edempänä etukaaren keskellä, katso viimeinen kuva. 

Lyhyt ja moderni satulamalli vapauttaa hevosta käyttämään selkälihaksiaan vapaasti ja rennosti. Satulassa on villatoppaus, paneelit on muotoiltu etulavan kohdalta ohuemmaksi "Shoulder Free" antaen hevoselle mahdollisimman hyvän lapa- ja liikkumavapauden. Anatomisesti muotoillut paneelit varmistavat hevosen lavoille, selälle ja lihaksille (trapezium) vapaan liikkuvuuden. Satulan paino 6,5kg.

PRESTIGE SATULOIDEN RUNGOT ON MUOKATTAVIA, IKUINEN RUNKOTAKUU.

Prestigen rungot ovat valmistettu kestävästä nailonkuituseoksesta ilman metallivahvisteita, joten ne ovat vähintään 1kg kevyempiä kuin tavanomaiset satulat. Prestige lupaa kaikille satuloilleen ikuisen runkotakuun, käsittäen normaalissa käytössä tapahtuneet runkovauriot. Satulan runkoa voidaan portaattomasti muokata eli leventää/kaventaa +/- 2cm sen alkuperäisestä koosta. 

Prestige myöntää uuden satulan nahalle ja ompeleille 2 vuoden (24kk) takuun. Satulat valmistetaan Italiassa käsityönä erittäin korkealaatuisista nahoista, jotka käsitellään ympäristöystävällisillä ja kasviperäisillä nahankäsittelyaineilla.

3 400.00 €

Satuloiden kokeilu

Voit noutaa satulan kokeiltavaksi myymälästä tai pyytää toimittamaan sen Matkahuollon kautta 17€/satula, 24€/kaksi satulaa samassa paketissa. Kokeilija vastaa rahtikustannuksista kumpaankin suuntaan. Voit myös pyytää satula-auton vierailemaan tallilla hevosesi luona, sovitusmaksu 40€. (katso kohdasta satula-auto)

Satulan kokeiluaika on 7vrk, jonka jälkeen satula on toimitettava hyvin puhdistettuna myymäläämme. 

Muutama huomio kokeillessasi satuloitamme:

1. Kokeilija vastaa satulasta kokeilujakson ajan ja on velvollinen korvaamaan satulalle aiheutuneet vauriot, tai satulan katoamisen. Satula on myyjän omaisuutta, kunnes se on kokonaan maksettu.

2. Säilytä satula lukitussa tilassa kissojen ulottumattomissa telineellä huovan tai muun pehmusteen päällä.

3. Huolehdi, ettei vaatteissasi tai esim saappaissasi ole satulaa naarmuttavia vetoketjuja tms.

4. Jos kokeilet uutta satulaa, käytä pehmeitä jalustinhihnoja, uusia satuloita kokeillessasi laita jalustinhihnat koukkuun siiven alta (paitsi hypätessä).

5. Jos satulaa ei palauteta viipymättä kokeiluajan päättyessä, laskutamme ylimenevistä päivistä vuokrahinnaston mukaisesti. Olethan siis yhteydessä myymälään hyvissä ajoin, jos tarvitset pidemmän kokeiluajan.

Ottamalla satulamme kokeiltavaksi sitoudut noudattamaan yllä olevia sääntöjä.

Huom! Satulaa palauttaessasi valitse noutopisteeksi aina Kuopion Matkahuolto.